Värmepumpar

Värmepumpar

En av de största utgiftsposterna man har som villaägare är energikostnaderna för husets uppvärmning. Det finns olika saker  man kan göra för att minska energiåtgången och därmed minska kostnaderna för uppvärmningen. Ett av de effektivaste sätten att sänka sina energikostnader är att investera i en värmepump i Gagnef med omnejd. Med en värmepump kan du minska dina uppvärmningskostnader med hela 50-80 %, beroende på vilken typ av värmepump du väljer. 

 

Låt oss installera din värmepump i Gagnef

Gagnefs VVS-service AB är en rörfirma som har rörmokare i Gagnef och som utför alla typer av VVS-arbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Bland annat är vi specialister på just värmepumpar och kan erbjuda er både försäljning och installation av en effektiv värmepump i Gagnef. Vi är återförsäljare för Nibe som tillhandahåller ett brett utbud av värmepumpar som hämtar sin värmeenergi från berg, luft/vatten eller jorden. Oavsett vilka förutsättningar som gäller för din fastighet kan vi hjälpa dig finna den mest optimala lösningen.

Varmt välkommen att kontakta oss på Gagnefs VVS-service AB för mer information om värmepumpar och hur vi kan hjälpa just dig.


Fler tjänster vi utför

Få offert från oss på Gagnefs VVS-service

Ska du installera en värmepump, genomföra en köksrenovering eller är i behov av andra VVS-tjänster i Gagnef med omnejd? Tveka inte på att kontakta oss så lämnar vi en offert med ett rättvist pris.