Köksrenovering

Köksrenovering

Om du planerar att renovera ditt kök kan du vända dig till oss på Gagnefs VVS-service AB som erbjuder dig en helhetslösning för din köksrenovering. Som totalentreprenör ansvarar vi för att arbetet utförs enligt gällande branschregler och av behöriga hantverkare. Du har bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status vilket innebär att du sparar både tid, slipper massor av administration och endast får en faktura där ROT-avdrag redan är avdraget. 

 

Låt våra rörmokare i Gagnef hjälpa dig med din köksrenovering

Gagnefs VVS-service AB har rörmokare i Gagnef som varit verksamma inom branschen under en lång tid. Det innebär att vi utför säkra VVS-arbeten med högsta kvalitet för maximal kundnöjdhet.

Genom vårt samarbete med bland annat elektriker, målare, golvläggare, snickare och plattsättare kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning i samband med större projekt. Om du vill få professionell hjälp med din köksrenovering i Gagnef med omnejd kan vi vara behjälpliga genom hela ditt projekt, från planering och val av material till utförandet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig vid din köksrenovering.


Fler tjänster vi utför

Få offert från oss på Gagnefs VVS-service

Ska du installera en värmepump, genomföra en köksrenovering eller är i behov av andra VVS-tjänster i Gagnef med omnejd? Tveka inte på att kontakta oss så lämnar vi en offert med ett rättvist pris.